Τι χρειαζόσαστε για ξεκίνημα ;

Είσαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τις πάνες Charlie Banana®. Τι θα χρειαστείτε για αρχή ;

Πόσες πάνες ;

Νεογνό (έως 2 μηνών) :
Το ελάχιστο 12 πάνες μεγέθους X-Small Charlie Banana® για τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα στο μικρό σωματάκι του μωρού… (προαιρετικά)

Από 0 έως 36 μηνών :
Το ελάχιστο 12 πάνες μεγέθους One Size Charlie Banana® (σας προτείνουμε 18 πάνες).

Οι πάνες One size, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη γέννηση μέχρι το στάδιο της εκμάθησης των παιδιών να χρησιμοποιούν την τουαλέτα. Απλά ρυθμίζετε το κούμπωμα στα clips, και προσαρμόζετε τα εσωτερικά λάστιχα στο κατάλληλο μέγεθος, καθώς το μωρό σας μεγαλώνει. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 12 με 36 πάνες, ανάλογα πόσο συχνά θέλετε να βάζετε  πλυντήριο και πόσα χρήματα θέλετε να δαπανήσετε συνολικά. Οι πάνες One Size ρυθμιζόμενες ανάλογα, έχουν απόλυτη εφαρμογή στο μωρό σας, εμποδίζοντας την όποια διαρροή εκτός πάνας, ακόμα και σε ένα νεογνό.

Αξεσουάρ και αναλώσιμα που θα χρειαστείτε (προαιρετικά)

Αδιάβροχη κρεμαστή τσάντα μπάνιου (Hanging Diaper Pail) : είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για κάθε χρήστη υφασμάτινης πάνας. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύετε τις υγρές ή τις στεγνές πάνες. Δεν υπάρχει περίπτωση διαρροής ή οσμής. Είναι κομψή με κέντημα το λογότυπο της εταιρίας και έχει μια άνετη μεγάλη λαβή. Όταν το μωρό σας απαλλαγεί από τις πάνες, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση βρεγμένων μαγιό, βρώμικων ρούχων, εσωρούχων κ.α. Είναι κατασκευασμένη από το ίδιο αδιάβροχο υλικό που χρησιμοποιείται για τις πάνες.

Βιοδιασπώμενα ένθετα μιας χρήσης (Disposable Inserts) : υπάρχουν περιπτώσεις που θα τα χρειαστείτε, για παράδειγμα όταν ταξιδεύετε ή όταν το παιδί σας βρίσκεται με κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με τη χρήση της υφασμάτινης πάνας. Τα ένθετα μίας χρήσης Charlie Banana® είναι υποαλλεργικά, απαλλαγμένα από χλώριο, πλαστικές ύλες, αρωματικές και χρωστικές ουσίες. Είναι κατασκευασμένα από πολύ μαλακές ίνες μπαμπού και το εσωτερικό τους από βιοδιασπώμενες ίνες χαρτοπολτού.  Περιέχουν ένα πολύ μικρό ποσοστό SAP για μέγιστη απορροφητικότητα. Διατίθενται σε συσκευασία των 32 τεμαχίων.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε !
Η ομάδα Charlie Banana®.