Ποιοι είμαστε

Η κατασκευάστρια εταιρεία Winc Design Limited, εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ. Αποτελείται από ένα εκλεκτό μείγμα Καναδών, Αμερικάνων, Γάλλων, Βρετανών, Αργεντινών και ανθρώπων του Νεπάλ και της Κίνας. Είμαστε υπερήφανοι για την παγκόσμια κουλτούρα του εργατικού δυναμικού μας.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στη Βιομηχανία του παιχνιδιού, η Gaëlle Wizenberg, πρόεδρος της Winc Design Limited, αποφάσισε να δημιουργήσει την Charlie Banana®, μια συλλογή μωρουδιακών και παιδικών προϊόντων που συνδυάζουν τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, την ποιότητα, το σχεδιασμό σε ένα και μόνο Brand name. Την ονομασία Charlie Banana®, η Gaëlle την εμπνεύστηκε από τα δύο παιδιά της: το γιο της, Zachary και την κόρη της, Charlie ή «Charlie Banana», όπως την αποκαλεί ο Zachary.

Είμαστε υπεύθυνοι για την κατασκευή και διανομή των δικών μας προϊόντων, ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εταιρεία Orfeapharma Ltd. με έδρα την Κύπρο, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Winc Design για τα προϊόντα Charlie Banana ® σε Κύπρο, Ελλάδα, Βαλκάνια και Τουρκία. Διατηρούμε αποθήκες στην Κύπρο και στη Βουλγαρία, γεγονός που μας επιτρέπει να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα και τα έξοδα αποστολής για τους πελάτες μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

aboutusΗ Winc Design Limited, ορίστηκε το 2011 ως ένας “Πρωταθλητής Γης – Earth Champion”, για τη μείωση των αποβλήτων της. Ο οργανισμός Earth Champions  είναι διεθνής. Στόχος της οργάνωσης, που ιδρύθηκε από τον Αυστραλό Fiona Matthews, είναι να δείξει ότι δεν χρειάζεται να είσαι σούπερ σταρ, διασημότητα ή εκατομμυριούχος για να κάνεις τον κόσμο καλύτερο. Οποιοσδήποτε από εμάς τους απλούς ανθρώπους, μπορεί να είναι και ήρωας. Η Earth Champions Quest έρχεται να ανακαλύψει εκείνους τους “μικρούς  ή μεγάλους” καθημερινούς ήρωες, που κάνουν τη διαφορά.

Τo πρώτο βραβείο του οργανισμού “Earth Champions”, δόθηκε το 2000 από τον Νέλσον Μαντέλα, σε μια νεαρή κοπέλα από την Αυστραλία. Από τότε κοινότητες σε όλο τον κόσμο, καλούνται να ορίσουν τους δικούς τους τοπικούς ήρωες, ανθρώπους ίσως άγνωστους μέχρι εκείνη τη στιγμή, να γίνουν ένας ακόμη “Πρωταθλητής Γης”.

Για εμάς στην Winc Design Ltd. κάθε μέρα, είναι μέρα της Γης ! Έχουμε προωθήσει ενεργά τη μείωση των αποβλήτων μας, έχοντας αποκτήσει τεράστια υποστήριξη από μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας, για οποιαδήποτε ερώτηση στην παρακάτω διεύθυνση : 
email-v2