Η φιλοσοφία μας

Η Charlie Banana® δημιουργήθηκε από αγάπη για το περιβάλλον, την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τον καινοτόμο σχεδιασμό τους. Στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε προϊόντα για τα οποία ο καθένας από εμάς, θα αισθάνεται σίγουρος για τη χρήση τους. Όλοι στην ομάδα της Charlie Banana® θέλουμε τα προϊόντα μας να ικανοποιούν τις ανάγκες σας και να αισθάνεστε υπερήφανοι για τη χρήση τους, σε όλα τα επίπεδα.

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο από προϊόντα με χημικές ουσίες, που δεν μας προσφέρουν  ουσιαστικά τίποτα από αυτά που υπόσχονται. Υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη των φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και μια τεράστια σπατάλη πόρων, που θυσιάζονται για την κατασκευή τους. Πολλοί από εμάς δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει την ποσότητα των χημικών ουσιών που περιέχονται στα τρόφιμα, τα καλλυντικά, τα είδη ένδυσης και προσωπικής υγιεινής, τα προϊόντα καθαρισμού και τόσα άλλα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Όλες αυτές οι χημικές ουσίες επιβαρύνουν εμάς και τα παιδιά μας.

Εμείς στην ομάδα της Charlie Banana® θέλαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά καινοτόμο, που παράλληλα θα προάγει την έννοια “αγάπη και φιλικότητα προς το περιβάλλον”. Όταν κάτι δημιουργείται με γνώμονα αυτές τις αρχές, είναι πολύ καλύτερο για την υγεία μας, για τον κόσμο μας, την εξοικονόμηση φυσικών πόρων αλλά και για την ίδια την οικονομία.

Δεδομένου ότι το μέλλον του κόσμου βρίσκεται στα χέρια μας, μπορούμε και πρέπει να λειτουργούμε με σεβασμό και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Πρέπει να επιλέγουμε προϊόντα  επαναχρησιμοποιούμενα και ανακυκλώσιμα όπου μπορούμε, αλλάζοντας μια από τις κακές καταναλωτικές μας συνήθειες κάθε φορά. Οι μεμονωμένες αυτές προσπάθειες είναι που θα κάνουν την τεράστια διαφορά.

Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους, ώστε να περιορίσουν τα καθημερινά τους απόβλητα, χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής, περισσότερο υγιεινό.

Στην ομάδα της Charlie Banana® πάντα σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα, με αγάπη και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι κάθε  επιχείρηση θα έπρεπε να κατασκευάζει οικολογικά προϊόντα.

Μετά από χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και δοκιμών, είμαστε πολύ σίγουροι αλλά και υπερήφανοι για την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά κάθε ύφασμα και συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας Oeko-Tex .