Εγγύηση

Λεπτομέρειες εγγύησης προϊόντων Charlie Banana ®

warranty3

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είναι χαρά μας να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Είμαστε υπερήφανοι για την κατασκευή των προϊόντων μας, τα οποία είναι ποιοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η ομάδα σχεδιασμού Charlie Banana® είναι σίγουρη για την ποιότητα των προϊόντων της. Παρακαλούμε ακολουθείστε τις οδηγίες φροντίδας, για να διατηρήσετε τις πάνες σαν καινούργιες για πάντα.

Η 12μηνη εγγύηση της Charlie Banana® καλύπτει το ράψιμο ή κατασκευαστικά ελαττώματα.

Τα ελαστικά μέρη καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών.

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τις πάνες, εντός ενός έτους από την αγορά τους, επικοινωνήστε με την διεύθυνση : support@charliebanana.gr και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας. Πρέπει να έχετε την απόδειξη που να αναφέρει την ακριβή ημερομηνία αγοράς, προκειμένου να αντικατασταθεί η πάνα.

Η εγγύηση δεν ισχύει στις κάτωθι περιπτώσεις :

 • Όταν οι πάνες έχουν πλυθεί ή έχουν στεγνώσει σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από 40℃/104℉.
 • Όταν δεν τηρούνται σωστά οι οδηγίες χρήσης και συντήρησης.
 • Όταν έχουν χρησιμοποιηθεί απορρυπαντικά που περιέχουν : ένζυμα, λευκαντικά, χρωστικές ή χρώματα, χλωρίνη, αρώματα, αιθέρια έλαια.
 • Όταν οι πάνες έχουν διαβρωθεί από κρέμες που χρησιμοποιούνται στα βρέφη. Αν απαιτείται η χρήση κρέμας, πάντα να χρησιμοποιείτε τα βιοδιασπώμανα ένθετα μιας χρήσης (Disposable Inserts) ή τα υδατοδιαλυτά μαντηλάκια (Bamboo Liners) ώστε να αποφύγετε το φράξιμο των πόρων του υφάσματος.
 • Σε περιπτώσεις λεκιάσματος.
 • Αν η αγορά των προϊόντων έχει γίνει από μη επίσημο συνεργάτη μας.
 • Αν τα προϊόντα δεν είναι αυθεντικά.
 • Αν τα προϊόντα έχουν αποκτηθεί από προωθητικές ενέργειες (διαγωνισμοί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιοδικά κλπ.)

Λέκιασμα

Η Charlie Banana®  δεν φέρει ευθύνη για λεκέδες που μπορεί να εμφανιστούν στις πάνες, όταν το μωρό ακολουθεί ειδική διατροφή ή φαρμακευτική αγωγή. Οι πάνες Charlie Banana® συνήθως δεν λεκιάζουν. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή ή συγκεκριμένη διατροφή, συνιστούμε μαζί με τις πάνες να χρησιμοποιείτε τα υδατοδιαλυτά μαντηλάκια (Bamboo Liners). Για αντιμετώπιση λεκέδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί λευκαντικό που δεν περιέχει χλώριο.

Πλύσιμο

 • Οι πάνες θα πρέπει να πλένονται με κρύο ή ζεστό νερό, με ανώτατη θερμοκρασία τους 40℃/104℉. Πλύσιμο σε υψηλότερες θερμοκρασίες θα καταστρέψει την αδιαβροχοποίηση της πάνας και αυτό συνεπάγεται ακύρωση της εγγύησης.
 • Μην χρησιμοποιείτε χλωρίνη ή μαλακτικό, γιατί θα καταστραφεί η αδιαβροχοποίηση της πάνας και θα φράξουν οι πόροι του υλικού, εμποδίζοντας την σωστή απορρόφηση.
 • Η εγγύηση δεν καλύπτει αντικατάσταση για πάνες που έχουν καταστραφεί από τους παραπάνω λόγους.
 • Η Charlie Banana® σας προτείνει να χρησιμοποιείτε πάντα απορρυπαντικό φιλικό προς το περιβάλλον.

Συνιστούμε όποτε είναι δυνατόν, να απλώνετε τις πάνες σε εξωτερικό περιβάλλον, για να στεγνώνουν φυσικά. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσετε ενέργεια και επιπλέον οι πάνες θα ωφεληθούν από τη φυσική λεύκανση του ήλιου.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τα προϊόντα  Charlie Banana®  για πολλά χρόνια !

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση : support@charliebanana.gr ή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 00357 22 00 77 80